Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 27 Şubat 2022 - 15:03 Yorum: 0

Merinos Lokali’nde sona doğru

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin ilk sanayileşme atılımlarından olan Merinos Fabrikası'nın ruhunun yaşatılması amacıyla yaptırılan...

Merinos Lokali’nde sona doğru

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin ilk sanayileşme atılımlarından olan Merinos Fabrikası'nın ruhunun yaşatılması amacıyla yaptırılan "Merinos Lokali'nde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Cumhuriyet dönemi sanayisinin sembol kuruluşlarından olan Merinos Fabrikası'nda "alın terleriyle" ülke ekonomisine değer katan çalışanların talebi üzerine projelendirilen lokalin temeli, yaklaşık 5 ay önce atılmıştı. Merinos Parkı içerisinde 250 metrekarelik alana inşa edilen, bünyesinde tuvaletler, abdesthaneler, bebek bakım odası, bay bayan mescitler, lokal ve mutfağın bulunacağı lokal binasında kaba inşaat tamamlanırken, ince işçilikler ile elektrik ve mekanik imalatlarda da artık sona gelindi.

Merinos'tan emekli olanların buluşma noktası haline gelecek tesis, aynı zamanda Türkiye'nin sanayileşme tarihine de ışık tutacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber