Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Şubat 2022 - 09:30 Yorum: 0

Merinos’ta türkü ziyafeti

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği bir konsere imza attı.

Merinos’ta türkü ziyafeti

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği bir konsere imza attı.

Etkinlik, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu'nda gerçekleşti. Şefliğini Nilüfer Göl'ün yaptığı konserin ilk bölümünde, Edanur Güner, Rohat Odabaşı, Muhammet Muhittin, Cemile Kara Polat, Nurullah Söylemez, Ayaz Toprak, Şerif Pir ve Nilüfer Göl solist olarak yer aldı. Müzikseverler, Kütahya'dan Balıkesir'e, Diyarbakır'dan Azerbaycan'a, Kerkük'ten Karadeniz'e kadar birçok yörenin türküleriyle coştu. Konser sonunda, Türk Halk Müziği Bölümü'nden emekli olan Kaval Sanatçısı Veli Kenan Şimşek'e emeklerinden dolayı plaket verildi.

Konserin son bölümünde ise usta sanatçı Nazlı Öksüz, seslendirdiği türkülerle geceye renk kattı. Gecenin sonunda, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız ve Orkestra Şube Müdürü Muhterem Çevik, koro şefi ile konuk sanatçı Nazlı Öksüz'e çiçek takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber