Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 30 Mart 2023 - 09:13 Yorum: 0

Merkezefendi’nin geleneksel iftar sofrası Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kurulacak

Merkezefendi Belediyesi tarafından 31 Mart Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde toplu iftar programı düzenlenecek.

Merkezefendi’nin geleneksel iftar sofrası Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kurulacak

Merkezefendi Belediyesi tarafından 31 Mart Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde toplu iftar programı düzenlenecek.

Merkezefendi Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları devam ediyor. Ramazan ayının ilk toplu iftarını İlbade Mahallesi'ne kuran Merkezefendi Belediyesi, bu kez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde iftar verecek. Esentepe Kapalı Pazar Yeri'ndeki iftar sofrası 31 Mart Cuma günü kurulacak. Gerçekleştirilecek olan iftar programı sonrası tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sahnelenecek. İftar sonrası vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Ramazan ayında birlik ve yardımlaşma duygularının egemen olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Birlikteliğin, bereketin ve dayanışmanın olduğu Ramazan ayında geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftarlarımız devam ediyor. İlbade Mahallemizden sonra iftar soframızı bu kez Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde kuracağız. Hemşehrilerimizle Ramazan sofralarımızı paylaşıyor, iftar bereketini büyütüyoruz. Ramazan'ın huzurunu, paylaşmanın güzelliğini yaşayacağımız iftar soframıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber