Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:56 Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Adana Demirspor: 0 (İlk yarı)20:55 AK Partili Belediye Başkanı devraldığı belediyenin borcunu açıkladı20:52 Son sözü ’Anne beni bir şey ısırdı’ olan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybett...20:33 Fransa Ligue 1’de en güçlü aday beIN MEDIA GROUP20:28 İBB’nin ihmal ettiği mezarlıklar için Arnavutköy Belediyesi harekete geçti20:27 Belediye Başkanı Demirtaş, özel öğrencileri kabul etti20:26 Kütahya 30 Ağustos OSB yatırımcısı ile İŞ-KUR arasında işbirliği protokolü20:25 Diyanet İşleri Başkanlığından "Diyanet yöneticilerine her gün etli yemek va...20:25 AB’den Rusya bağlantılı 4 medya kuruluşuna yaptırım20:24 Suriye’de görev yapacak özel harekat polisleri dualarla uğurlandı20:22 Fethiye’de piton yılanının bulunması için fotokapan kuruldu20:13 Osmaniye’de ağaçların altına gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi20:12 Samandağ’da balık ekmek satılan otobüs yanarak kullanılmaz hale geldi20:12 Sokakta sağlık hizmetine yoğun ilgi20:12 MHP’li Özdemir: "Bu seçim Pınarbaşı için bir hesaplaşma değildir"20:10 Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "Kamuda emekten tasarruf edilmemeli"20:10 Başkan Günel, Creil’den gelen heyeti ağırladı20:09 Muğla’da Türkan Tetik çocuk ve gençlik kütüphanesi açıldı20:06 Demokratik Sağlık-Sen’den ‘hastane yemeklerinden böcek çıktı’ iddiası20:06 Ayvacık açıklarında 24 kaçak göçmen yakalandı
Türkiye 30 Nisan 2024 - 16:42 Yorum: 0

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını hesaplara yatırdı

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de yaşayan dar gelirli ailelere destek sağladığı Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını hesaplara yatırdı.Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli aile...

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını hesaplara yatırdı

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de yaşayan dar gelirli ailelere destek sağladığı Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını hesaplara yatırdı.
Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin, Mersin’de yaşayan dar gelirli ailelere destek sağladığı Halk Kart’ın Nisan ayı tutarları, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından vatandaşların hesaplarına yatırıldı.
Büyükşehir Halk Kart uygulamasından, Nisan ayında toplam 9 bin 471 kişi yararlandı. Halk Kart Nisan ayı tutarı 5 bin 967 kişinin hesabına 450 TL, 3 bin 504 kişinin hesabına ise 750 TL olmak üzere, 9 bin 471 kişinin hesabına toplam 5 milyon 313 bin 150 TL yatırıldı.
Temel ihtiyaç ve gıda maddelerinin alınması için kullanılabilen Halk Kart uygulamasıyla dar gelirli vatandaşların bütçesine katkı sağlanırken, alışverişin yapıldığı anlaşmalı yerel market ve bakkallara da destek olunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber