Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 20 Mart 2024 - 09:52 Yorum: 0

Mersin Şehir Hastanesinden "Yaşlılara Saygı Haftası’nda" anlamlı ziyaret

Mersin Şehir Hastanesi görevlileri, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirdi.Dünya Sağlık Örgütü tarafından 18-24 Mart arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hasta...

Mersin Şehir Hastanesinden 'Yaşlılara Saygı Haftası’nda' anlamlı ziyaret

Mersin Şehir Hastanesi görevlileri, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirdi.
Dünya Sağlık Örgütü tarafından 18-24 Mart arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Sağlıklı Yaş Alma Merkezi ve Evde Sağlık Biriminin katkılarıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda Sağlıklı Yaş Alma Merkezine başvuran yaşlılar evlerinde ziyaret edildi.
Hastanede açılan standartlarda ise hastaneye başvuran yaş almış kişilere Sağlıklı Yaş Alma Birimi ve Evde Sağlık Birimi hizmetlerinden nasıl yararlanabileceklerini anlatan broşür ve karanfil dağıtıldı.
Etkinlikler kapasımda ayrıca hastanede yatan Palyatif Bakım hastalarına da ziyarette bunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber