Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 02 Mart 2024 - 11:53 Yorum: 0

Mersin’de "Eski ve Yeni Karma Tekstil Tasarım Sergisi" açıldı

Mersin’de dokuma tasarımı, baskı tasarımı, giysi tasarımı ve lif sanatı alanlarına ait çalışmaların yer aldığı "Eski ve Yeni Karma Tekstil Tasarım Sergisi" sanatseverlerin beğenisine sunuldu.Mersin Üniversitesi (MEÜ) Güzel Sanatlar Fak...

Mersin’de 'Eski ve Yeni Karma Tekstil Tasarım Sergisi' açıldı

Mersin’de dokuma tasarımı, baskı tasarımı, giysi tasarımı ve lif sanatı alanlarına ait çalışmaların yer aldığı "Eski ve Yeni Karma Tekstil Tasarım Sergisi" sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Mersin Üniversitesi (MEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü kurucu öğretim elemanlarından öğretim görevlisi Handan Demir ve bölüm öğretim üyesi Doç. Özge Usluca Erim küratörlüğünde, çeşitli yıllarda mezun olan 19 öğrenci ile 3. ve 4. sınıfta okuyan 15 öğrenciden oluşan grupla hazırlanan sergi, Akdeniz Sanat Galerisi’nde açıldı.
Dokuma tasarımı, baskı tasarımı, giysi tasarımı ve lif sanatı alanlarına ait çalışmaların yer aldığı serginin, emeklilik kararı alan öğretim elemanları Handan Demir ve Prof. Hüseyin Demir onuruna yapılan bir kutlama niteliği taşıdığı da belirtildi.
İzleyicileri tekstil sanatı ile farklı bir yolculuğa çıkarmayı amaçlayan sergi, 9 Mart’a kadar ziyarete açık kalacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber