Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Nisan 2022 - 10:33 Yorum: 0

Mersin’de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 11 şüpheliden 3’ü tutuklandı

Mersin'de organize bir şekilde uyuşturucu ticareti ve sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü...

Mersin’de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 11 şüpheliden 3’ü tutuklandı

Mersin'de organize bir şekilde uyuşturucu ticareti ve sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, organize bir şekilde uyuşturucu ticareti ve bilişim sistemlerini kullanarak sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 11 şüpheli, düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise bin 554 adet 300 miligramlık sentetik hap, 1 paket esrar, 2 silah, silahlara ait 24 adet fişek, 20 bin 885 lira para ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden H.S., M.A. ve H.Ö. tutuklanırken, A.V., M.C.A., A.Y., B.S., C.B., B.A., S.D. ve M.G. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber