Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mart 2023 - 14:48 Yorum: 0

Mescid-i Aksa’da 250 bin kişi cuma namazı kıldı

Kudüs'te yaklaşık 250 bin kişi Ramazan ayının ikinci cuma namazını Mescid-i Aksa'da kıldı.

Mescid-i Aksa’da 250 bin kişi cuma namazı kıldı

Kudüs'te yaklaşık 250 bin kişi Ramazan ayının ikinci cuma namazını Mescid-i Aksa'da kıldı.

Ramazan ayının ikinci cumasında Filistin'de yaşayan Müslümanlar, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesindeki Mescid-i Aksa'ya akın etti. Kudüs İslami Vakıflar İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, yaklaşık 250 bin kişinin İsrail'in sıkı önlemleri altında cuma namazını kıldığı belirtildi. Ayrıca açıklamada, İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa çevresinde kontrol noktaları kurduğu ve Filistinlilerin araçları ile Mescid-i Aksa çevresine girişine izin verilmediği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber