Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 07 Haziran 2022 - 10:08 Yorum: 0

MESKİ Merkez Atıksı Terfi İstasyonu yenilendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Merkez Atıksu Terfi İstasyonunda eskiyen ve ekonomik ömrünü...

MESKİ Merkez Atıksı Terfi İstasyonu yenilendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Merkez Atıksu Terfi İstasyonunda eskiyen ve ekonomik ömrünü dolduran çekvalfleri ve vanaları yeniledi.

MESKİ'nin 1993 yılından bu yana kente hizmet sağlayan Merkez Atıksu Terfi İstasyonu, Mersin'in atıksuyunun yüzde 70'ini Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisine terfi ediyor. Merkez Atıksu Terfi İstasyonunda 29 yıldan bu yana çalışan eski tip kelebek vana ve çekvalflerin zaman aşımından dolayı sağlıklı olarak açma kapama yapamaması üzerine harekete geçen teknik birimler, proje hazırlayarak eski manuel kumandalı vana ve çekvalfleri, otomatik kumandalı bıçaklı tip vana ve hidrolik frenli çekvalflerle yeniledi.

İstasyonda bulunan eski vana ve çekvalfler sökülerek, yeni tip otomatik kumandalı bıçaklı vana, DN800 hidrolik frenli tilting tip çekvalflerle değiştirildi. 7 gün 24 saat prensibiyle çalışan istasyonun demontaj ve montajları, Merkez İşletmeler Dairesi Başkanlığı Kanalizasyon Şube Müdürlüğüne bağlı mühendislerin ve personelin 24 saatlik aralıksız çalışmaları sayesinde tamamlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber