Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:53 Uyuşturucudan 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs yine uyuşturucuyla yakaland...15:52 3 kilo esrarla yakalanan kadın tutuklandı15:52 Gümüşhane’de 7 metrelik çatıdan düşen reklamcı ağır yaralandı15:50 Büyükşehir, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında medikal malzeme dağıtım tören...15:50 Tasarlayın Dokuyalım 10. Makine Halısı Tasarım Yarışması heyecanı başladı15:49 GSO TOBB delegeleri 80. genel kurula katıldı15:49 Müteahhit cinayetiyle ilgili konuşan komşu: “İnşaatı yarım bıraktı, tamamla...15:49 6-8 Ekim olayları davasında 9 yıl 9 ay ceza alan Ayla Akat Ata’nın cezaevin...15:48 Mimar Sinan Gençlik Merkezi gelin adaylarının yanında15:48 Kayseri’de eniştesi olarak bildiği babasını öldüren kadının davasına devam...15:48 Şahin, çocuklarla Medine kahramanı Fahreddin Paşa’yı anlatan sergiyi gezdi15:46 Kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığ...15:45 Türk Astronot Atasever 8 Haziran’da uzaya gidecek15:45 Yılmaz, bayram coşkusunu yaşamaya davet etti15:45 5 ayrı suçtan 22 kesinleşmiş hapis cezası vardı, JASAT yakaladı15:44 Kendisini banka görevlisi olarak tanıtıp vatandaşın 178 bin lirasını doland...15:43 Küçükçekmece’de Bahar Kaban’ın öldürülmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı15:41 Kredi faizlerinin artışı Karslı esnafı mağdur etti15:41 25 yıl kesinleşmiş hapis kararı bulan şahıs yakalandı15:41 Bülent Yenihayat: “Daha çok çalışacağız”
Yaşam 29 Nisan 2024 - 16:34 Yorum: 0

Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde kent estetiğini bozan, terkedilmiş ve tehlike oluşturan metruk binaları yıkarak ortadan kaldırıyor.Suç örgütlerinin yuvalandığı, aynı zamanda çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binalar, mahal...

Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde kent estetiğini bozan, terkedilmiş ve tehlike oluşturan metruk binaları yıkarak ortadan kaldırıyor.
Suç örgütlerinin yuvalandığı, aynı zamanda çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binalar, mahallelerde huzuru bozmasının yanı sıra vatandaşların can ve mal güvenliği adına da tehlike arz ediyor. Metruk binalar ve enkazlarının, başta uyuşturucu olmak üzere, zararlı maddelerin kullanımı, gizlenmesi ve kaçakçılığının yapılması gibi amaçlarla kullanılması üzerine harekete geçen Osmangazi Belediyesi, tespiti yapılan tüm metruk binaları yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından yıkıyor. Vatandaş şikayetleri ve bölge taramaları sonucunda Alipaşa Mahallesi’nde yer alan metruk binanın yıkılması için çalışma başlatan Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, iki katlı binayı iş makinesi yıktı. Yıkımın ardından ortaya çıkan molozlar, belediye ekipleri tarafından kamyonlara yüklenerek yıkım alanı temizlendi.
Binanın yıkılmasıyla birlikte rahat bir nefes alan mahalle sakinleri, yıkım için Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkürlerini iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber