Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Nisan 2024 - 11:29 Yorum: 0

Miami, Boston’ı deplasmanda yendi, seriyi 1-1 yaptı

NBA’de Doğu Konferansı play-off ilk turunda Miami Heat, konuk olduğu Boston Celtics’i 111-101’lik skorla mağlup etti ve seriyi 1-1’e getirdi.NBA’de play-off ilk turunda heyecan 2 karşılaşma ile devam etti. Doğu Konferansı’nda Miami Hea...

Miami, Boston’ı deplasmanda yendi, seriyi 1-1 yaptı

NBA’de Doğu Konferansı play-off ilk turunda Miami Heat, konuk olduğu Boston Celtics’i 111-101’lik skorla mağlup etti ve seriyi 1-1’e getirdi.
NBA’de play-off ilk turunda heyecan 2 karşılaşma ile devam etti. Doğu Konferansı’nda Miami Heat, deplasmanda mücadele ettiği Boston Celtics’i 111-101’lik skorla mağlup etti ve seriyi 1-1’e getirdi. Miami’de Tyler Herro 24 sayı, 14 asist, Bam Adebayo 21 sayı, 10 ribaund ve Caleb Martin de 21 sayı, 2 ribaund ile oynadı. Boston’da ise Jaylen Brown’un 33, Jayson Tatum’un da 28 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

Oklahoma City Thunder, seriyi 2-0’a getirdi
Batı Konferansı’nda Oklahoma City Thunder, evinde karşılaştığı New Orleans Pelicans’ı 124-92’lik skorla yendi ve seriyi 2-0 yaptı. Oklahoma’da Shai Gilgeous Alexander 33 sayı, 5 asist, Chet Holmgren 26 sayı, 7 ribaund ve Jalen Williams 21 sayı, 7 asistle oynayarak galibiyete katkı verdi. New Orleans’ta ise Jonas Valanciunas 19 sayı, 7 ribaund ve Brandon Ingram ile Herb Jones da 18’er sayıyla mücadeleyi tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber