Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 25 Mayıs 2024 - 13:38 Yorum: 0

Michelin yıldızlı şeflerden tam not

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir etkinlik için dünyanın dört bir yanından gelen Michelin yıldızlı şefler Ortakent sahilinde bulunan Herodot Beach Otel’e tam not verdi.Birçok ülkeden Bodrum’da düzenlenen festivale katılan Michelin yı...

Michelin yıldızlı şeflerden tam not

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir etkinlik için dünyanın dört bir yanından gelen Michelin yıldızlı şefler Ortakent sahilinde bulunan Herodot Beach Otel’e tam not verdi.

Birçok ülkeden Bodrum’da düzenlenen festivale katılan Michelin yıldızlı şefler Ortakent sahilinde bulunan Herodot Beach Otel’de buluştu. Otel mutfağının birbirinden güzel lezzetleri şeflere sunulurken, Türk mutfağının lezzetlerine hayran kalan şefler dünya mutfağından sunulan ürünleri de çok sevdi. Etkinlikte Türk müzikleriyle eğlenen Michelin yıldızlı şefler, gece sonunda Herodot Beach Otel sahibi Hasan Yiğit’e, plaket taktim ederek teşekkürlerini sundu.

Hasan Yiğit ise bir birinden ünlü kendilerini kanıtlamış şefleri Herodot Beach Otel ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Biz otel olarak her zaman bu gibi etkinliklere destek vermeye çalışıyoruz. Sizin gibi kendini hem ülkelerine hem de dünyaya kanıtlamış şefleri ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Türk mutfağını, Ege mutfağını ve dünya mutfaklarından bir çok lezzeti sizlere sunmak istedik. Sizin gibi değerli şeflerini mutfağımıza tam not vermesi bizleri sevindirdi. Umarım Bodrum tanıtımına bir nebze katkı vermişizdir. Herodot Beach Otel olarak sizleri aramızda görmekten çok memnun olduk” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu