Yeni Parti Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Darende’de vatandaşlarla bir araya gelerek tüm Darendelileri Yeni Parti’ye destek vermeye ve üye olmaya davet etti. Yeni Parti Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Darende ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler ka
Yeni Parti Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Darende’de vatandaşlarla bir araya gelerek tüm Darendelileri Yeni Parti’ye destek vermeye ve üye olmaya davet etti.
Yeni Parti Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Darende ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında vatandaşlarla buluşarak partinin çalışmaları ve Malatya’nın gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Darende programı kapsamında Ağbaba, İlçe Başkanı Haluk Ormancı ve partililer tarafından karşılandı. Daha sonra Ulupınar Mahallesi, Balaban Mahallesi ve ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Ulupınar Mahallesi’nde konuşan Ağbaba, partilerinin imkânlarının sınırlı olduğunu belirterek, “Binamız yok, arabamız yok, hiçbir şeyimiz yok. Ama millet var, siz varsınız. Bu yolda hep birlikte güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Geçmişte hangi siyasi partiye oy vermiş ya da üye olmuş olursanız olun, tüm Darendelileri Yeni Parti’ye üye olmaya ve destek vermeye davet ediyorum.” dedi.
Milletvekilliği süresince vatandaşlara karşı mahcup olmadığını ifade eden Ağbaba, bundan sonraki süreçte de Malatya’nın sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşımayı sürdüreceğini söyledi.
Konuşmasında partilerine yönelik baskılar olduğunu öne süren Ağbaba, buna rağmen mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.
Partide yaşanan sürece de değinen Ağbaba, butlan kararı sonrası partinin bölünmesinin beklendiğini ancak bunun gerçekleşmediğini savunarak, demokrasi vurgusu yaptı. Eski partiyle polemik yürütmeyeceklerini ifade eden Ağbaba, hedeflerinin iktidar olduğunu söyledi.
Malatya’nın sorunlarını Yeni Parti milletvekili olarak gündeme getirmeye devam edeceğini belirten Ağbaba, vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Program kapsamında Ağbaba, Heyiketeği Mahallesi’nde yaşayan 86 yaşındaki terzi Tahsin Denktaş’ı da ziyaret etti. Denktaş, ziyarette yaptığı açıklamada uzun yıllardır sürdürdüğü CHP üyeliğini sonlandırarak Yeni Parti’ye katıldığını ifade etti.
Ziyarete katılan Yeni Parti Darende İlçe Başkanı Haluk Ormancı da Özgür Özel’in yanında olduklarını belirterek, Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir restoranda patlama meydana geldi. Rus basınında yer alan haberlere göre, Moskova'daki Kudrin Meydanı'nda bulunan restoranda patlama yaşandı. Patlama sonucu restoranda yangın çıkarken, olay yerine acil servis ekipleri se
Irak Başbakanı Ali Falih ez-Zeydi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Irak ile Türkiye arasında Irak-Türkiye Boru Hattı üzerinden Ceyhan Limanı'na günlük en az 750 bin varil ham petrol taşınması ve yüklenmesine ilişkin anlaşma imzalandığını hatır
Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bodrum açıklarında düzensiz göçmenlerin olduğunu tespit etti. Harekete geçen ekipler, yüzerek Yunanistan'a geçmeye çalışan 2 düzensiz göçmeni yakaladı. Kıyıya çıkarılan kaçak göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.
Merkez Fethi Serin Camii'nde ikindi namazının ardından iş adamı Zekeriya Altunkum ile Siirt Müftülüğünün organizasyonunda "Selahaddin Eyyubi" konulu program düzenlendi. Muhammed Aygan'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın sunuculuğunu Sosyolog
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde bulunan ve hem içme suyu kaynağı hem de piknik alanı olarak kullanılan Sinek Çayı çevresindeki çevre kirliliği tepkilere neden oldu. Bölgede incelemelerde bulunan HÜDA PAR Çermik İlçe Başkanı Seyfettin Yiğit, çevrenin korunm
Yaz sıcaklarının etkisini sürdürdüğü Massandra kentinde büyük kazanlarda hazırlanan sıcak yemekler, elektrik kesintileri nedeniyle mutfaklarını kullanamayan vatandaşlara dağıtılıyor. Yerel yetkililer, Ukrayna'nın enerji tesisleri ve diğer altyapı unsurlar
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine çöp eve dönüştürülen bir dairede temizlik çalışması gerçekleştirildi. Balkan Mahallesi Turan Haznedaroğlu Sokak'ta bulunan apartman dairesinden yayılan kötü koku ve oluşan hijyen sorunla
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Irak Petrol Bakanı Basim Muhammed Hüdeyir ve beraberindeki heyetle Bakanlıkta bir araya geldi. Görüşmenin ardından BOTAŞ ile Irak devlet petrol şirketleri SOMO ve NOC arasında, Irak–Türkiye Ham Petrol
Japonya'dan Çin'e tepki: Doğu Çin Denizi'nde yapı inşa ettiği gerekçesiyle nota verildi
İran: ABD, Hürmüz Boğazı'nda ticari gemilerle askeri personel ve teçhizat taşıyor
03Cizre’de 400 polisle huzur ve güven uygulaması
04Malatya'da huzur uygulamasında uyuşturucu ele geçirildi
05Peru'da uçak düştü: 13 ölü
06Bursa'da iki otomobil çarpıştı: 7 kişi yaralandı
07Siyonist işgal rejiminin saldırıları sonucu Gazze'de 2'si çocuk 8 kişi şehit oldu
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük