Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Haziran 2023 - 11:56 Yorum: 0

Güvenlik kameraları incelendi, boğulmadıkları anlaşıldı

Batman’ın Sason ilçesinde gece saatlerinde suya girdikten sonra çıkamadıkları düşünülen üç çocuktan ikisi, 80 kilometre uzakta sağ bulundu.Sason ilçesinde gece saatlerinde suya giren 3 çocuktan İsmail Algan’ın cansız bedeni çıkarılmışt...

Güvenlik kameraları incelendi, boğulmadıkları anlaşıldı

Batman’ın Sason ilçesinde gece saatlerinde suya girdikten sonra çıkamadıkları düşünülen üç çocuktan ikisi, 80 kilometre uzakta sağ bulundu.
Sason ilçesinde gece saatlerinde suya giren 3 çocuktan İsmail Algan’ın cansız bedeni çıkarılmıştı. Beytullah Çelik ve Kerem Şahin için arama kurtarma devam ederken, çocuklar olay yerinden 80 kilometre uzakta sağ bulundu. Jandarma, güvenlik korucuları, dalgıçlar ve vatandaşlar tarafından gece boyunca Sason çayında arama kurtarma işlemi yapılırken güvenlik kameraları sayesinde çocukların sudan sağ salim çıktıkları görüldü. Güvenlik kameraları incelendikten sonra arama kurtarma çalışmaları genişletildi. Genişletilen arama kurtarma sayesinde çocuklar 80 kilometre uzakta Batman’ın merkez ilçesinde bulundu. İsmail Algan’ın boğulduğunu gören çocuklar korktukları için ortalıktan kaybolduğu öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber