Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Mayıs 2024 - 23:34 Yorum: 0

Milot Rashica: "Bu sezonu kupayla sonuçlandırma ihtimalimiz var"

Beşiktaş’ın Arnavut oyuncusu Milot Rashica, MKE Ankaragücü galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada ihtiyaç duyulan bir galibiyet elde ettiklerini söyleyerek, "Bu sezonu kupayla sonuçlandırma ihtimalimiz var" dedi.Ziraat Türkiye Kupas...

Milot Rashica: 'Bu sezonu kupayla sonuçlandırma ihtimalimiz var'

Beşiktaş’ın Arnavut oyuncusu Milot Rashica, MKE Ankaragücü galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada ihtiyaç duyulan bir galibiyet elde ettiklerini söyleyerek, "Bu sezonu kupayla sonuçlandırma ihtimalimiz var" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası yarı finali rövanş maçında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı MKE Ankaragücü’nün 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milot Rashica, "Çok mutluyuz tabii ki. Herkesin bildiği üzere zor bir sezon geçiriyoruz. Bu sezonu hala bir kupayla bir şampiyonlukla sonuçlandırma ihtimalimiz var. Hepimiz için çok önemli bir final müsabakasına çıkacağız. Bu galibiyet de aynı şekilde önemliydi. Bugün taraftarımızın da çok iyi desteğini aldık. Umarım finalde de kupaya uzanan taraf oluruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber