Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Kasım 2022 - 16:29 Yorum: 0

Minibüs duvara çarptı, kiviler yola saçıldı: 1 yaralı

Bursa'nın İznik ilçesinde yağış nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği minibüs duvara çarptı.

Minibüs duvara çarptı, kiviler yola saçıldı: 1 yaralı

Bursa'nın İznik ilçesinde yağış nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği minibüs duvara çarptı. Kaza sonrası sürücü hafif yaralanırken araçtaki kiviler yola saçıldı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Yalova'dan yüklediği kivileri Eskişehir'e götüren Mustafa E. yönetimindeki 26 ABV 580 plakalı minibüs, İznik ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duvara çarptı. Kaza sonrasında sürücü hafif yaralanırken araçta bulunan kiviler yola saçıldı.

Kaza anına ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikatı sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber