Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Haziran 2023 - 11:23 Yorum: 0

Uzungöl’de Kurban Bayramı tatili yoğunluğu

Trabzon’un ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl Kurban Bayramı tatili ile birlikte turizm sezonunun en yoğun günlerini yaşıyor.Trabzon’un Çaykara ilçesi sınırları içerisindeki Uzungöl’e Kurban Bayramı tatil...

Uzungöl’de Kurban Bayramı tatili yoğunluğu

Trabzon’un ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl Kurban Bayramı tatili ile birlikte turizm sezonunun en yoğun günlerini yaşıyor.
Trabzon’un Çaykara ilçesi sınırları içerisindeki Uzungöl’e Kurban Bayramı tatili nedeniyle yerli turistlerin yanı sıra Orta Doğu ülkelerinden gelen Arap turistler büyük ilgi gösterirken, bayramın ilk iki gününde havaların da güneşli olması nedeniyle Uzungöl büyük bir yoğunluk yaşadı. Uzungöl’e kadar yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluşurken, oluşan trafik yoğunluğu zaman zaman sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu.
Turizm yoğunluğu ile ilgili açıklamalarda bulunan Uzungöl Birlik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve turizmci İdris Akyüz, Uzungöl’de turizm sezonunun tam anlamıyla Kurban Bayramı ile başladığını söyledi. Rezarvasyonların yüzde 80 üzerinde doluluğa ulaştığını, bayramda büyük bir yoğunluk olduğunu ifade eden Akyüz “Bu yoğunluk bayram tatilinin bitmesine kadar bu şekilde devam edecektir. Sezonun bu şekilde devam edeceğini düşünüyoruz. Ancak trafik ve imar konusundaki sıkıntılarımız devam ediyor. İmar sorunun acil olarak çözülmesini bekliyoruz. Buraya tatile gelenlere bu eziyeti çektirmemeliyiz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber