Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 03 Nisan 2024 - 09:45 Yorum: 0

Modern yapılara Bakız dokunuşu

Adana’nın önde gelen inşaat firmalarından Bakız İnşaat, yaptığı projelerde modern tasarım ve konforu bir arada sağlıyor.Türkiye’nin en önemli kentlerinden Adana’da inşaata uzun yıllardır yön veren firmalar arasında olan Turgay Canver v...

Modern yapılara Bakız dokunuşu

Adana’nın önde gelen inşaat firmalarından Bakız İnşaat, yaptığı projelerde modern tasarım ve konforu bir arada sağlıyor.
Türkiye’nin en önemli kentlerinden Adana’da inşaata uzun yıllardır yön veren firmalar arasında olan Turgay Canver ve kızı Begüm Canver’in sahibi olduğu Bakız İnşaat, ses getiren projelere imza atmaya devam ediyor.
“Sadece bugünü değil, yarını da düşünüyoruz”
İhlas Haber Ajansı’na konuşan Nadir Turgay Canver, “Projelerimizde doğru planlama ve kalite anlayışımızla güvenilir yaşam alanı inşa ediyoruz. Geleceğe yatırımı yüksek standartlarda inşa ederken modern dokunuşlarla standartları değiştiriyoruz. Özenle planladığımız projelerimizde sadece bugünü değil, yarını da düşünüyoruz” dedi.
“Büyük hedeflerimize ulaşmaya kararlı adımlar atıyoruz”
Begüm Canver ise projelerinde estetik ve fonksiyonu bir araya getirdiklerini belirterek, “Modern yaşam alanları sunuyor, güvenli inşaat anlayışımızla, geleceğe sağlam adımlarla ilerliyoruz. Her adımı titizlikle takip edilen Projelerimiz , yüksek kaliteli malzemelerle ve mükemmel bir mühendislik anlayışıyla geleceğe uzanan bir köprü kuruyor. Projelerimizde sağlam temellerle ilerliyoruz. Her detayı titizlikle planlayarak, geleceğe dair büyük hedeflerimize ulaşma yolunda kararlı adımlar atıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber