Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Kasım 2022 - 11:18 Yorum: 0

Moto kuryeler kaza kurbanı Berker için korna çaldı

Malatya'da moto kuryeler işe başladığı gün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Bünyamin Berker için...

Moto kuryeler kaza kurbanı Berker için korna çaldı

Malatya'da moto kuryeler işe başladığı gün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Bünyamin Berker için korna çaldı.

15 Kasım Salı akşamı saat 20.50 sıralarında Battalgazi ilçesi Çamurlu Mahallesi'nde meydana gelen kazada İnönü Üniversitesi Matematik Bölümü'nde okuyan Bünyamin Berker (22) motokurye olarak çalıştığı işletmede aldığı siparişi belirtilen adrese teslim ettikten sonra dönüş yolunda 44 DJ 178 plakalı motosiklet ile yol kenarında bulunan çukura düşerek ağır yaralanmış kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetmişti. Kaza da ihmal olduğunu ileri süren Malatya Kuryeler Derneği üyeleri kazaya dikkat çekmek için bir araya geldikleri Kanyon caddesinde korna çalarak bir süre ilerledikten Bünyamin Berker'in kaza geçirdiği noktaya giderek mum bıraktı.

Berker'in kaldığı yurda da giden motokuryeler Berker'in arkadaşlarına baş sağlığı dileyerek konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber