Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:38 Mersin’de depoyu uyuşturucu üretim tesisine çeviren şüpheli yakalandı08:37 52 ilde "Narkoçelik-15" operasyonları: 217 kilo uyuşturucu ve 1 milyon 111...08:37 Van’a mayıs ayında lapa lapa kar yağdı08:22 Zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imal...08:15 EBYÜ’de Narkogençlik sunumu08:03 Sulama kanalına düşen koyunu itfaiye kurtardı07:52 Bakkaldaki hırsızlık şüphelisi kedi çıktı07:38 Mersin merkezli 8 ilde DEAŞ operasyonu: 11 tutuklama07:07 Amasya’da 100 yıllık tarihi konak alevlere teslim oldu: Yangın 4 binaya da...06:54 İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı06:49 Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğ...06:49 Kıyı Emniyeti: "ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin kurtarılmas...06:42 İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı05:57 Kamyona ok gibi saplanan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü04:51 Tekirdağ’da aile katliamı: Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra...04:27 AFAD’dan nefes kesen kurtarma operasyonu03:06 Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası02:58 Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve s...02:32 Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankar...02:28 Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada
Yerel 27 Haziran 2016 - 17:38 Yorum: 0

Motorcular İftarda Buluştu

Zonguldak Motosiklet Spor kulübü üyeleri geleneksel iftar programını Elizya düğün salonunda gerçekleştirdi.

Motorcular İftarda Buluştu

Zonguldak Motosiklet Spor kulübü üyeleri geleneksel iftar programını Elizya düğün salonunda gerçekleştirdi. İftara Ereğli yıldızları Motosiklet kulübü, King Brothers motosiklet kulübü, Türk Chopper motosiklet kulübü, Zonguldak şubesi, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yaklaşık yüz motorcu katıldı.

Her yıl geleneksel hale getirdikleri İftar yemeğinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirten sonrası Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Suat Ölmez; "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde bu kadar kalabalık görmek bizi duygulandırdı. İftarımızı onurlandırdığınız için katılan herkese teşekkür ediyoruz. 22-23-24 Temmuz tarihinde Kozlu Değirmenağzı plajında yapılacak olan Uluslararası Zonguldak Motosiklet Festivalin de Belediye başkanımız Ertan Şahin'in desteklerini bekliyoruz" dedi.

Bu tür organizasyonlara destek vermeyi istediklerini söyleyen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, "Böyle bir organizasyonu düzenleyen Zonguldak Motosiklet Spor Kulübüne çok teşekkür ediyoruz. Biz kendilerine bu festivali yapmaları için destek sözünü verdik. Böyle bir etkinliğin Kozlu ilçemizde olması bizleri çok mutlu ediyor. Turizm açısından da böyle etkinliklerin bize katkısı büyük olduğunu düşünüyoruz. İnşallah bu tip organizasyonlar artarak devam eder" diye konuştu.

Motorcular İftarda Buluştu

Motorcular İftarda Buluştu

Motorcular İftarda Buluştu

Motorcular İftarda Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber