Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Mart 2024 - 13:26 Yorum: 0

Motoruyla saksıları çaldı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde motosikletli bir şahıs gece saatlerinde bir işletmenin önünde bulunan saksıları çaldı.Gönen’e bağlı 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan bir işletmenin önünde bulunan çiçek saksıları, gece saatlerinde motosikletl...

Motoruyla saksıları çaldı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde motosikletli bir şahıs gece saatlerinde bir işletmenin önünde bulunan saksıları çaldı.
Gönen’e bağlı 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan bir işletmenin önünde bulunan çiçek saksıları, gece saatlerinde motosikletli bir şahıs tarafından çalındı. Sabah iş yerine gelen esnaf, saksıların eksik olduğunu görünce güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve hırsızlığı farketti. Motosikletli bir şahıs son derece soğuk kanlı bir şekilde saksıları motosikletine koyup uzaklaştığı o anlar kameralarca kaydedildi. Ertesi gece ise marul ekili saksılar da aynı şahıs tarafından çalındı.
İş yeri sahibinin saksı hırsızından şikayetçi olup olmadığı bilinmiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber