Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Ocak 2023 - 00:48 Yorum: 0

Motosiklet sokak ortasında alev alev yandı

Mersin'de yol kenarında alev alev yanan motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Motosiklet sokak ortasında alev alev yandı

Mersin'de yol kenarında alev alev yanan motosiklet kullanılamaz hale geldi. Olayda yaralanan olmazken, park halindeki bir otomobilde kısmen hasar oluştu.

Alınan bilgeye göre olay Erdemli ilçe merkezinde Hastane Caddesi üzerinde bir marketin önünde yaşandı. Henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosiklet saniyeler içinde alev topuna döndü. Olayı fark eden çevre esnafı yangın tüpüyle müdahalede bulundu. Uzun uğraşlar sonucu yangın söndürülürken, motosikletin hemen yakınında duran bir otomobilde de kısmen hasar oluştu. Motosiklet ise tamamen kullanılamaz hale geldi.

Motosikletin alev topuna döndüğü anlar ve esnafların yangını söndürme çabası çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldı. Motosikletin plakası ve sürücüsünün belirlenmesine yönelik çalışma ise sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber