Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Aralık 2022 - 11:53 Yorum: 0

Motosikleti tamir ederken yakıt deposu alev yandı, yanarak hayatını kaybetti

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bir kişi tamir etmeye çalıştığı motosikletin yakıtının alev alması sonucu yanarak hayatını kaybetti.

Motosikleti tamir ederken yakıt deposu alev yandı, yanarak hayatını kaybetti

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bir kişi tamir etmeye çalıştığı motosikletin yakıtının alev alması sonucu yanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Akçaabat ilçesine bağlı Sarıtaş mahallesinde meydana gelen olayda Muammer Yardım (59) isimli kişi, sigara içerken tamir etmeye çalıştığı motosikletin deposundan sızan yakıtın sigaradan alev alması üzerine yanmaya başladı. Bir anda alevler içinde kalan kişi, dengesine kaybederek alt yola düştü. Muammer Yardım'dan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Son görüştüğü kişilere ulaşan polis ekiplerince yapılan inceleme sonucu Yardım'ın Sarıtaş mahallesinde olduğu tespit edildi. Mahallede yapılan çalışma sonucu Muammer Yardım'ın cansız bedenine ulaşıldı. Motosikleti ile birlikte yanmış bir şekilde bulunan Yardım'ın cenazesi otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber