Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Nisan 2024 - 14:48 Yorum: 0

Motosikletle eğlence mekânına ateş açılması olayı

Eskişehir’de bir şahsın motosiklet üzerinden ateş açılması sonucunda yaralandığı olayla ilgili polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda yakalanan ve adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinil...

Motosikletle eğlence mekânına ateş açılması olayı

Eskişehir’de bir şahsın motosiklet üzerinden ateş açılması sonucunda yaralandığı olayla ilgili polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda yakalanan ve adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Tepebaşı İlçesi’nde Y.Y. isimli şahıs, bir eğlence mekânı önünden geçerken motosiklet üzerinde seyir halinde bulunan 2 şüpheliden birinin ateş ettiği etmesi sonucunda yaralandı. Konuyla ilgili Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce saha çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan incelemeler neticesinde 1 ruhsatsız tabanca ve 8 fişek ele geçirilirken, olayla ilgisi bulunan 7 şüpheli ise yakalanarak adliyeye sevk edildiği. Şüphelilerden 2’sinin tutuklandığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber