Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:41 Köye inen kurt, iş yeri bahçesindeki köstebeği böyle avladı08:39 Vali Avni Çakır’dan belediye başkanlarına ziyareti08:36 Nemrut Krater Gölü turistleri ağırlamaya başladı08:31 Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti08:25 Mersin Tarsus’ta suç şebekesi çökertildi: 3 tutuklama08:23 İstanbul’da “Daltonlar” suç örgütüne yönelik “Mahzen-37” operasyonları: 14...08:21 Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, Başkan Arslan’ı tebrik etti08:11 İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçük...08:04 PAÜ Hukuk Fakültesinde ‘Meclis Simülasyonu’ etkinliği düzenlendi08:04 Nörolojik hastalıkları elektrik uyarısıyla tedavi eden cihaz geliştirildi08:01 Apandisit tanısı konulan hasta için helikopter havalandı07:55 Başkan Arslan gençlerle hayır panayırında buluştu07:54 Çekici üzerinde taşınan araçtan 45 adet ruhsatsız tabanca bulundu07:23 Bakan Bayraktar: “Erzincan İliç’te maden sahasında meydana gelen heyelan so...07:22 Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker kurtarı...07:12 İliç’teki maden ocağında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı06:55 Pendik’te 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 yaralı06:53 MSB: “3 Mayıs tarihinde, yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye s...05:39 Tavşanlı’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama05:32 Emet’te uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Yerel 17 Ocak 2017 - 09:23 Yorum: 0

MSKÜ Kız ve Erkek Voleybol Takımları 1. Lige Yükseldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin spor branşlarındaki başarısı devam ediyor.

MSKÜ Kız ve Erkek Voleybol Takımları 1. Lige Yükseldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin spor branşlarındaki başarısı devam ediyor. Üniversite Kız ve Erkek voleybol takımları, ÜNİLİG 2. Lig voleybol müsabakalarında yenilmeden 1. Lige yükseldi.

Üniversite Kız voleybol takımı ilk gün karşılaştığı Afyon Kocatepe Üniversitesini 3-0; ikinci gün İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünü 3-0; Üçüncü gün Uşak Üniversitesini 3-0; Dördüncü gün Süleyman Demirel Üniversitesini 3-1; son gün ise Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini de 3-0 yenerek grubunda birinci olarak 1. Lige yükselmiştir.

Erkek takımımı ise ilk gün Uşak Üniversitesini 3-0; Adnan Menderes Üniversitesini 3-2; Dokuz Eylül Üniversitesini de 3-2 yenerek grup birincisi; final maçında da Adnan Menderes Üniversitesini 3-0 yenerek grup birincisi olarak 1. Lige yükseldi.

Gruplarında namağlup 1. Lige yükselen kız ve erkek voleybol takımı sporcuları, Spor Bilimleri Fakültesi ve aynı zamanda üniversite kulüpleri başkanı Prof. Dr. Recep Gürsoy ve antrenörler ile Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar'ı makamında ziyaret ettiler. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin eğitimde olduğu kadar sporda da başarılı sonuçlar elde ettiğini belirten Rektör Harmandar, "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin yetiştirdiği sporcular ulusal başarıların yanında uluslar arası alanda da birçok başarıya imza atıyor. Üniversitemizin kız ve erkek voleybol takımları ÜNİLİG 2. Lig müsabakalarında hiç yenilgi almadan 1. Lige çıktı. Fakülte dekanımız Recep Gürsoy başta olmak üzere SKS Daire Başkanımız Aslan Üzer, antrenörlerimizi ve sporcularımızı gösterdikleri bu başarıdan dolayı kutluyorum" dedi.

MSKÜ Kız ve Erkek Voleybol Takımları 1. Lige Yükseldi

MSKÜ Kız ve Erkek Voleybol Takımları 1. Lige Yükseldi

MSKÜ Kız ve Erkek Voleybol Takımları 1. Lige Yükseldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber