Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...23:37 Sobadan çıkan yangın iki evi küle çevirdi
Yerel 09 Ekim 2016 - 18:24 Yorum: 0

MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör...

MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısını kınadılar. Kınama mesajında her türlü kirli hesap ve planın başarısız olmaya mahkum olduğu ifade edildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamada Şemdinli ilçesi Durak Jandarma Karakolu yol kontrol noktasına yapılan bombalı saldırının şiddetle kınandığı belirtildi.

Erkoç ve Payza tarafından yapılan ortak açıklamada, "Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen hain terör saldırısı hepimizin yüreğini derinden yaralamıştır. Bu kanlı saldırı, iç barışımızı, birlik ve beraberliğimizi bozmayı hedefleyen, sinsi amaçları olan kalleşçe bir girişimdir. Bilinmelidir ki, terörün dili, dini, ırkı, mazereti olmaz. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalı, aklıselimle hareket etmeliyiz. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Kandan, şiddetten ve kaostan bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Asırlar boyu bu topraklarda kardeşçe, etle tırnak, yağmur ile toprak gibi bir arada yaşayan milletimizi parçalamaya, vatanımızı bölmeye, ezanları susturmaya, bayrağı indirmeye, hiçbir zaman bu eli kanlı terör örgütleri ve arkalarındaki işbirlikçilerin güçleri yetmeyecektir. Her türlü kirli hesap ve plan, başarısız olmaya mahkumdur. Her türlü kirli hesap milli ruh karşısında yenilecektir. Bu vahşeti yapanlar insan olamaz, bu alçaklığı ve kalleşliği yapan insan müsveddelerini kınıyor ve lanetliyoruz. Hain terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" şeklinde ifadelere yer verildi.

MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama

MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber