Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Aralık 2022 - 15:53 Yorum: 0

Mudanya Belediyesi’nden gençlere Kültür ve Spor Merkezi

Mudanya Belediyesi Ömerbey Mahallesi'nde, ilçe postane binasının yanında bulunan belediyeye ait alanı, Cumhuriyet Gençliği Kültür ve Spor Merkezi olarak...

Mudanya Belediyesi’nden gençlere Kültür ve Spor Merkezi

Mudanya Belediyesi Ömerbey Mahallesi'nde, ilçe postane binasının yanında bulunan belediyeye ait alanı, Cumhuriyet Gençliği Kültür ve Spor Merkezi olarak projelendirdi.

Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nisa Kartaltepe ve Fen İşleri ile Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekipleri ile bölgede incelemelerde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Cumhuriyet Gençliği Kültür ve Spor Merkezi'nin kısa sürede düzenlenerek hizmete açılacağını söyledi. Daha önce futbol sahası olarak kullanılan alan, ihtiyaçlar doğrultusunda basketbol ve tenis sahası olarak düzenlenecek. Ayrıca gençlerin sosyalleşip kültürel faaliyetlere katılabileceği bir merkez olarak kente kazandırılacak. Her geçen gün Mudanya'ya çocukların ve gençlerin aktif olarak kullanacağı alanlar kazandırdıklarını ifade eden Başkan Türkyılmaz, "Biz en çok çocukların ve gençlerin belediyesiyiz. Yarınlarımızın mutluluğu adına planladığımız bütün projeleri hayata geçiriyoruz. Mudanya'mızın gençleri bilgili, kültürlü ve sağlıklı bir nesil olarak geleceğe hazırlanacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber