Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 07 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

Mudanya'da "Uyuşturucuya Hayır Yürüyüşü"

BURSA (AA) - Mudanya Klasspor Derneği, 1-7 Mart tarihlerini kapsayan "Yeşilay Haftası" dolayısıyla "Uyuşturucuya Hayır Yürüyüşü" gerçekleştirdi.Mütareke Meydanı'nda toplanan grup, ellerindeki...

Mudanya'da 'Uyuşturucuya Hayır Yürüyüşü'

BURSA (AA) - Mudanya Klasspor Derneği, 1-7 Mart tarihlerini kapsayan "Yeşilay Haftası" dolayısıyla "Uyuşturucuya Hayır Yürüyüşü" gerçekleştirdi.

Mütareke Meydanı'nda toplanan grup, ellerindeki pankartlarla sahil şeridinden İskele Meydanı'na kadar yürüdü.

Dernek Başkanı Necati Şimşek, yürüyüşün sona erdiği meydanda yaptığı konuşmada, bu etkinliği 17'nci kez düzenlediklerini söyledi.

Şimşek, şöyle konuştu:

"Sigara, alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığına hayır derken bilimsel, sosyal ekonomik, fiziksel ve ahlaki yönden çöküntüye sebep olan tüm uyuşturucu maddeler bağımlılığından çocuklarımızı, gençlerimizi, toplumumuzu ve ülkemizi korumak zorundayız. En yakınlarımızda sokak aralarında okul önlerinde, umuma açık yerlerde adeta fink atan uyuşturucu tacirlerine karşı uyanık olmak, etrafımızda yaşanan bu tür olumsuzluklara duyarsız kalmamak zorundayız. Sadece kanunlar, polis ve jandarmadan medet ummamalıyız. Çocuklarımıza bu konularda uyarılar yapıp onları bu kötü alışkanlıklardan aile bireyleri olarak korumalıyız."

ETİKETLER: uyuşturucuya hayır
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber