Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Temmuz 2023 - 11:26 Yorum: 0

Mardin’de gençler için yaz sporları açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi desteğiyle gençler için yaz spor okulları açıldı.Mardin’de gençlerin spor yapma imkanlarını artırmak ve sağlıklı bir yaz dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla...

Mardin’de gençler için yaz sporları açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi desteğiyle gençler için yaz spor okulları açıldı.
Mardin’de gençlerin spor yapma imkanlarını artırmak ve sağlıklı bir yaz dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yaz spor okulları açılış programı düzenlendi. Program, gençlerin spor yapma alışkanlığını teşvik etmek ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak için organize edildi.
Yaz spor okulları, gençlerin bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlendi. Futbol, basketbol, tenis, atletizm, cimnastik, gibi birçok spor dalında uzman antrenörler eşliğinde eğitim verilecek. Gençler, profesyonel eğitimlerle spor yeteneklerini geliştirme ve yeni spor dallarını keşfetme fırsatı elde edecek.
Program, Mardin’deki 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Park’ında gerçekleştirildi ve spora ilgi duyan genç sporcuları bir araya getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber