Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Mart 2023 - 13:38 Yorum: 0

Muğla’da sağanak yağış etkili oluyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Muğla genelinde sağanak yağış uyarısı sonrası Muğla'da yağış başladı.

Muğla’da sağanak yağış etkili oluyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Muğla genelinde sağanak yağış uyarısı sonrası Muğla'da yağış başladı. Oldukça şiddetli bir şekilde gerçekleşen yağış sonrası Meneteşe'de yer yer su birikintileri oluştu. Yetkililer yağışların devam edeceğini belirterek olası sel baskınlarına karşı vatandaşların duyarlı olmasını istedi.

Öğlen saatlerinde başlayan yağışlar sonrası Menteşe'de çeşitli bölgeler sular altında kaldı. Cadde ve sokakların adeta dereye döndüğü ilçede yağışlardan en çok etkilenen bölgelerden biri de sanayi oldu. Devam eden yağışlar nedeniyle belediye ekipleri de teyakkuz haline geçerken, Eski Mezarlık, Karabağlar Yolu üzerinde biriken sular sürücülere zor anlar yaşattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber