Son bir haftada futboldan hentbola, masa tenisinden güreşe kadar birçok dalda mücadele eden Muğlalı sporcular ve takımların elde ettiği başarılar gururlandırdı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuları ve kulüpleri tebrik ederek, "Muğ...
Son bir haftada futboldan hentbola, masa tenisinden güreşe kadar birçok dalda mücadele eden Muğlalı sporcular ve takımların elde ettiği başarılar gururlandırdı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuları ve kulüpleri tebrik ederek, "Muğla, sporun parlayan yıldızı olmaya devam edecek" mesajını paylaştı.
Futbol sahalarında Muğla takımları haftayı zaferle kapattı. Süper Lig’de mücadele eden Sipay Bodrum FK, Çaykur Rizespor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Muğlaspor, İnegöl Kafkasspor’u 1-0’la geçerken, Yatağanspor deplasmanda Sandıklıspor’u 2-1 mağlup etti. Ortaca Belediyespor ise Bucak Oğuzhanspor’u 3-0’lık net bir skorla geçerek taraftarını sevindirdi.
"Basketbol ve Hentbolda zafer haftası"
Basketbolda Çağdaş Bodrumspor, Pizzabulls CO’yu 73-66 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Hentbolda ise Armada Praxis Yalıkavakspor, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 31-27 mağlup ederek haftayı zaferle kapattı.
"Muğlalı güreşçilerden büyük başarı"
Balıkesir’de düzenlenen Okul Sporları Küçükler Kategorisi müsabakalarında Muğlalı güreşçiler birçok madalya kazandı. Milas Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları büyük bir başarıya imza atarken, Aktif Kaya ve Şevki Okyay 1., Ramazan Yaşar 2., Emir Sarı, Yusuf Gökdoğan ve Ahmet Efe Yaman ise 3. oldu. Ayrıca, Balıkesir’de düzenlenen Okul Sporları Küçükler Serbest Güreş Grup Şampiyonası’nda Ömer Dikmen, 38 kg kategorisinde Türkiye 3.’sü oldu.
"Özel sporculardan madalya yağmuru"
Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda Ada Kaygusuz, Ecrin Doğan ve Melih Yıldırım 10 farklı kulvarda Türkiye şampiyonu oldu. Dalaman’da yapılan Özel Sporcular Türkiye Tenis Şampiyonası’nda Onur Korkmaz, Türkiye ikincisi olarak milli takıma seçildi. Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası’nda Nasri Yunus Aksoy, Mental Kategorisinde Türkiye 2.’si oldu.
"Triatlon ve Masa Tenisinde önemli başarılar"
Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Etap Triatlon Performans Testi yarışlarında Muğlalı sporcu Emre Doğan, 309 puan alarak Milli Takım C barajını geçti. Masa tenisinde ise Muğla’da düzenlenen Gençler Bölge Takım Yarışmaları’nda Bodved Erkek Takımı 2. sırada yer alarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, elde edilen başarılarla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Muğlalı sporcularımız, sahalarda, salonlarda ve havuzlarda gösterdikleri üstün performanslarla bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Takımlarımızın ve bireysel sporcularımızın elde ettiği bu başarılar, ilimizin sporda yükselen bir değer olduğunu kanıtlıyor. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Muğla, sporun parlayan yıldızı olmaya devam edecek!" Muğlalı sporcuların başarılarının devam etmesi beklenirken, kentte spor yatırımlarının artarak devam edeceği vurgulandı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Afyonkarahisar’da Okul Sporları ‘Küçükler Kız-Erkek Basketbol Grup Müsabakaları’ 8 ilden 14 takımın katılımıyla başladı.Müsabakanın açılış seremonisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başladı. Organizasyona Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Burdur, E
Eskişehir’de motor sporları için antrenman sahası bulamadıkları için çevre illerdeki parkurlara gitmek zorunda kalan sporcular, yetkililerden sadece doğal bir etap ve çalışma alanı talep ediyor.Eskişehir’de motor sporlarına gönül veren profesyonel yarışçı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü sporcuları, geçen hafta mücadele ettikleri ulusal ve uluslararası organizasyonlarda farklı branşlarda dereceler elde etti.Mavi-beyazlı kulübün sporcuları tekvando, judo, güreş, voleybol, karate ve okçuluk bra
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu, geleceğin taekwondocularına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen taekwondo an
28-29 Mart 2026 tarihlerinde Ankara Eryaman TOHM Atletizm Pisti’nde düzenlenen Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda Kayserili sporcular önemli başarılara imza attı.Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda 2013 doğumlu kızlar kategorisinde mücadele
Bingöl’ün Kiğı ilçesinde düzenlenen masa tenisi turnuvası, Kaymakam Hüseyin Çamkerten’in ilk servisi atmasıyla başladı.Kiğı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası başladı. Turnuvaya katılan Kaymakam Hüseyin Çamkerten, i
13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nın (Türkiye Open 2026) yedinci gününde Türk sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya elde etti.Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Türki
Bursaspor, Mardin 1969 Spor maçı öncesi hazırlıklarına başladı.Bursaspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 31. haftasında sahasında oynayacağı Mardin 1969 Spor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenma
Kayıp olarak aranan genç gölette ölü bulundu
Niğde'de hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı
03İran Petrol Bakanı Paknejad istifa etti
04HAMAS'tan, Hristiyan aile için taziye mesajı
05Bulgaristan'da başlayan orman yangını Yunanistan'a sıçradı
06Adana'da 4,1 büyüklüğünde deprem
07AFAD'dan Adana depremine ilişkin ön değerlendirme
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor