Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Ekim 2022 - 18:49 Yorum: 0

Muhammed Akif artık parka gidebilecek

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Almanya'da yaşayan hayırsever bir vatandaş tarafından gönderilen özel engelli aracını, mitokondriyal miyopati hastası...

Muhammed Akif artık parka gidebilecek

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Almanya'da yaşayan hayırsever bir vatandaş tarafından gönderilen özel engelli aracını, mitokondriyal miyopati hastası Muhammed Akif'e teslim etti.

Sosyal projelere büyük önem veren ve vatandaşların ihtiyaçlarını dikkatle dinleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, evinden dışarı çıkamayan ve hastaneye gidip gelmekte zorluk çeken minik Muhammed Akif'in ailesinin isteğine kayıtsız kalmadı. Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün girişimleriyle, Almanya'da yaşayan hayırsever bir vatandaşımız tarafından gönderilen özel engelli aracını teslim eden Başkan Işık, Muhammed Akif'in sağlık durumu hakkında ailesinden detaylı bilgi aldı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, "Almanya'daki hayırsever bir hemşehrimizin hediyesi olarak ondan bu aracı rica ettik. Çünkü Türkiye'de böyle bir araç yok. Çok özel bir araç. Oksijen tüpünün de içine monte edileceği böyle bir aracı sağolsun hemşehrimiz bize gönderdi. Onun adına sizlere teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mitokondriyal miyopati hastası olan minik Muhammed Akif'in annesi, "Oğlumuz ağır engelli. Bizim en çok istediğimiz oğlumuzla birlikte dışarıya çıkabilmekti. Sizin sayenizde diğer kardeşleriyle birlikte dışarıya çıkabilecek. Sesimizi duyduğunuz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber