Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:26 Yorum: 0

Muratpaşa’da 24 saat mesai

Muratpaşa Belediyesi, Burhanettin Onat ve Narenciye caddelerinin Cebesoy üzerinden Doğu Garajı'na açan bağlantı yolu Balıkçıoğlu Caddesi'nin tek şeridini...

Muratpaşa’da 24 saat mesai

Muratpaşa Belediyesi, Burhanettin Onat ve Narenciye caddelerinin Cebesoy üzerinden Doğu Garajı'na açan bağlantı yolu Balıkçıoğlu Caddesi'nin tek şeridini 24 saat içinde sıcak asfaltla kapladı.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşlerine bağlı yol yapım ekipleri, 420 metre uzunluğundaki Balıkçıoğlu Caddesi'ni 24 saatte sıcak asfaltla kapladı. Yenileme çalışmalarında toplam 963 ton asfalt kullanıldı. Belediye Başkanı Ümit Uysal da, kenti doğu-batı aksında Narenciye Caddesi'nden Cebesoy Caddesi'ne bağlayan en önemli bağlantı yolunda yapılan çalışmaları erken saatlerde denetledi. Başkan Uysal, Balıkçıoğlu Caddesi'nde mahalle sakinlerince karşılandı. Aralıksız devam eden çalışmalar nedeniyle mahalle sakinleri Başkan Uysal'a teşekkür edip çiçek sundu. Başkan Uysal'ın denetlemesi sırasında bölgede bulunan Muratpaşa Belediye Meclisi'nin AK Partili üyesi Mehmet Altınsoy da, çalışmadan dolayı Başkan Uysal'ı kutladı.

Hızlı ve kaliteli

Başkan Uysal, Muratpaşa'da artık yama olarak tarif edilen çözümlerin tarih olduğunu belirterek, "Balıkçıoğlu Caddesi, kısa gibi görünebilir ama kentin taşıt trafiği açısından en önemli üç caddesi arasında çok önemli bir bağlantı yolu. Bunun farkında olarak kaliteden, ince işçilikten ödün vermeden çok hızlı bir çalışma gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı olabildiğince, kent trafiğini aksatmadan, komşularımızı rahatsız etmeden yapıyoruz. Caddeyi, 24 saat içinde trafiğe açan mesai arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

Balıkçıoğlu Caddesi'nin Cebesoy'dan Burhanettin Onat ve Narenciye caddelerine acılaşan 2'nci şeridi ise 26-27 Kasım tarihlerinde sıcak asfaltla kaplanacak. Cadde, 26 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'den sonra trafiğe kapatılıp, bozulan asfalt kazılacak. 27 Kasım Pazar günü sabah erken saatlerde de sıcak asfaltla kaplanacak.

Muratpaşa’da 24 saat mesai

Muratpaşa’da 24 saat mesai

Muratpaşa’da 24 saat mesai

Muratpaşa’da 24 saat mesai

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber