Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Mayıs 2024 - 10:30 Yorum: 0

Muratpaşalı kadınlar sabah sporunda

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, ’10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’ kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda pilates etkinliği düzenledi. Etkinlikte katılımcılara sıklıkla şikayetçi olunan duruş bozuklukları ve ani, z...

Muratpaşalı kadınlar sabah sporunda

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, ’10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’ kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda pilates etkinliği düzenledi. Etkinlikte katılımcılara sıklıkla şikayetçi olunan duruş bozuklukları ve ani, zorlayıcı hareketler sonucu meydana gelen boyun ve bel fıtığı rahatsızlıkları için özel egzersizler de öğretildi.
Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürü Varol Tanğ, sadece bugün değil her gün sabah sporu yaptırdıklarını söyledi. Tanğ, sabah sporlarında katılımcılara hareketin önemi, bulaşıcı hastalıklardan korunma, obeziteden uzak kalma, sağlıklı bir yaşam sürme gibi konularda bilgiler aktardıklarını belirtti.
Dizine protez takılma aşamasına gelmesine rağmen sporla bu rahatsızlığın önüne geçtiğini belirten Fadime Ötgen, her gün belediye tesislerinde spora katıldığını ve günde 10 bin adım attığını dile getirdi. Belediyenin sağladığı ücretsiz imkanlar sayesinde sağlıklı hayata kavuştuğunu söyleyen Ötgen, insanların çevresindeki etkinlikleri takip etmelerini tavsiye etti. 20 yıldır Antalya’da yaşayan Ukraynalı Marina Ören ise bir aydır Muratpaşa Belediyesi antrenörleriyle spor yaptığını söyledi. Doktorlardan fıtık egzersizleri konusunda da bilgiler aldığını aktaran Ören, düzenlenen çalışmadan memnun kaldığını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu