Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Kasım 2022 - 12:58 Yorum: 0

Mustafa Cengiz kabri başında dualarla anıldı

Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz, vefatının 1. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

Mustafa Cengiz kabri başında dualarla anıldı

Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz, vefatının 1. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz, vefatının 1. yıl dönümünde Ulus Mezarlığı'nda bulunan kabri başında anma töreni düzenlendi. Törene ailesi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur, Galatasaray eski ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı camiadan isimler ve Galatasaraylı taraftarlar katıldı.

Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz, törende babasının son günlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısı ile ilgili anısını anlattı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de merhum Mustafa Cengiz için, "Kendisi Galatasaray'a hizmet etmekten sağlığına hiç dikkat etmedi son zamanlarda özellikle. Sarper ile de konuştum, dikkat etseydi belki bugün yaşıyor olacaktı ama Galatasaray'ın problemleriyle son nefesine kadar uğraştı. Ben Galatasaray başkanı olarak, Galatasaray için verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mekanı cennet olsun. Her zaman Galatasaraylıların kalbinde yeri büyük olacaktır. Allah'tan kendisine rahmet diliyorum. Yakınlarına ve ailesine de sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Anma töreninde düşüncelerini dile getiren Abdurrahim Albayrak ise, "Mustafa Cengiz başkanım, Galatasaray sevgisi ile yaşadı. Galatasaray sevgisi ile ölen Mustafa Cengiz başkanıma Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber