Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:55 Gaziantep’te kaçak kazı operasyonu: 3 gözaltı10:55 Wings for Life World Run’a geri sayım başladı10:54 Aralarında mamut fosilinin de yer aldığı 545 milyon yıllık fosiller Samsun’...10:53 Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi10:53 Girlevik Şelalesinde Erzincan’ın yöresel lezzetler tanıtıldı10:53 Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor10:51 Adana’da sıcaklar arttı, klima satışları başladı10:50 Dünyanın ilk yapay zeka güzellik yarışmasında 20 bin dolarlık ödül dağıtıla...10:50 Sultangazi’de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bul...10:49 Konya’da sekiz günlük bebeğin şüpheli ölümü10:48 İstanbul’a çamur yağdı, araçların üstünde çamur kalıntıları oluştu10:48 Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off müsabakalarında zorlu maçı Söğütspor kazandı10:47 Dr. Necip Tolga Özbay: “Çocuklar anne karnından ergenliğe kadar sıkı takip...10:47 Zonguldak’ta Mart ayında 485 konut satıldı10:47 Yaya geçidinde tırın altında kaldı10:47 Başkan Subaşı ve yardımcıları yeni projeler için sahada incelemeler yaptı10:46 Filiz Başkan: "Artan maliyetlere rağmen mali anlamda en güçlü dönemdeyiz"10:46 Hırsızlık ihbarı ekipleri harekete geçirdi10:46 (Özel) Güven Timleri’nden 1 kilometre boyunca böyle kaçtı, 12 yıl hapis cez...10:46 ‘Bombacı Mülayim’ ve kendisine bilgi veren 2 polis adliyeye sevk edildi
Kültür 24 Şubat 2022 - 08:28 Yorum: 0

Müteahhit ile su idaresi arasında problem toplu konutlarda su sıkıntısına yol açtı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde müteahhit ve Hatsu arasında yaşanan sorun Düğünyurdu TOKİ konutlarında su sıkıntısına neden oldu.

Müteahhit ile su idaresi arasında problem toplu konutlarda su sıkıntısına yol açtı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde müteahhit ve Hatsu arasında yaşanan sorun Düğünyurdu TOKİ konutlarında su sıkıntısına neden oldu.

Hatay'ın İskenderun ilçesi Düğünyurdu TOKİ konutlarında Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (Hatsu) tarafından devir alınmayınca su kesintileri yaşanmaya başladı.

Yaklaşık 6 bin kişinin yaşadığı konutlardaki vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan yardım istedi.

TOKİ Düğünyurdu Konutları Müdürü Abdulkadir Sun, müteahhit firma ile Hatsu arasında yaşanan sorun yüzünden vatandaşın mağdur olduğunu belirterek halk sağlığının bu kadar önemli olduğu bir dönemde Hatsu'nun bu sorunu çözmesi gerektiğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber