Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 07 Haziran 2022 - 06:53 Yorum: 0

Müzik kulübünden başkent gezisi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Müzik kulübü başkent Ankara'ya gezi düzenledi.

Müzik kulübünden başkent gezisi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Müzik kulübü başkent Ankara'ya gezi düzenledi.

Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Balı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saadet Kösreli Karadağ'ın organize ettiği geziye 43 öğrenci katıldı.

Geziye ilk olarak Gölbaşındaki Mogan Gölü'ndeki sabah kahvaltısı ile başlayan Müzik kulübü gezi ekibi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Ankara Kalesi ve Hamamönü gibi tarihi yerleri ziyaret etti. EBYÜ Müzik kulübü gezi ekibi, son olarak gezinin asıl düzenlenme amacı olan Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının yeni salonunda düzenlenen Ankara Devlet Opera ve Balesi Sanatçılarının gerçekleştirdiği Şan Konseri'ne katıldı. Konserde keyifli dakikalar geçiren EBYÜ Müzik Kulübü gezi ekibi, konserin ardından Erzincan'a dönüş yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber