Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:15 Trive Yatırım yatırımcıları Dijital Kurye ile hesap açabilecek15:15 Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaş...15:13 Başkan Özlü “Ülkemizin kalkınmasının ardındaki büyük güç”15:12 Erzurum Teknik Üniversitesi’ne Avrupa finalinden 3 ödül15:12 ABD’li öğrencilerin Gazze eylemlerine, Fırat Üniversitesinden 3 dilde deste...15:12 Dünya, Türk hekimlerini parmakla gösteriyor15:11 Şile’de 10 bin fidan, Filistinli şehitler için toprakla buluşturuldu15:11 Başkan Yalçın’dan ‘Türkiye’de Yönetim’ dersi15:10 "Hırsızlık" suçundan aranıyordu, uyuşturucuyla yakalandı15:09 Otoparktan çıkışını engelleyen otomobile yumurta fırlatıp aracıyla çarptı15:09 Çal Belediyesinin borcu 73 milyon lira olarak açıklandı15:07 Başkan Ünlü, “Tüm emekçilerimize gösterdikleri çaba için yürekten teşekkür...15:05 Merkez Bankası Başkanı Karahan: “Yılsonu enflasyon beklentilerinin halen ta...15:04 Kütahyalı asker, 2 yıldır devam eden hayat mücadelesini kaybederek şehit ol...15:03 Netanyahu: "Anlaşma olsun ya da olmasın Refah’a karadan gireceğiz"15:03 İsrail polisi, Kudüs’te Türk vatandaşını öldürdü15:02 Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi15:01 Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü15:00 Eğitim-Bir-Sen’den Ankara’da öğrencisi tarafından bıçaklanan öğretmen için...14:58 Döner Avrupa ile kültürel bütünleşmenin simgesi oldu
Yerel 04 Haziran 2020 - 10:43 Yorum: 0

Native Base’den kadınlara yaz tüyoları

Dünyaca ünlü yerli kozmetik markası Native Base, şimdi kapılarını İzmir'de açıyor.

Native Base’den kadınlara yaz tüyoları

Dünyaca ünlü yerli kozmetik markası Native Base, şimdi kapılarını İzmir'de açıyor. Yaz sıcaklarının da başlamasıyla birlikte saçların ekstra bakıma ihtiyaç duyduğunu belirten firma genel müdürü Şeyda Sayılgan, "Bu sıcaklarda özellikle havuz deniz ve güneş ışınlarının saçlara vereceği zararın önüne geçebilmek mümkün. Saç bakımlarını ihmal etmemek lazım. Özellikle dökülmeye, kuruluğa, cansızlığa ve karışıklığa karşı ürünler kullanabiliriz" dedi.

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren ve ünlü isimlerin de tercih ettiği kozmetik markası Native Base, kapılarını İzmir'de açıyor. Önümüzdeki günlerde saçlarına önem veren İzmirli kadınların hizmetine açılacak olan kozmetik mağazasında, saç sağlığı adına A'dan Z'ye her ürünü bulmak mümkün olacak. Özellikle yaz aylarında daha çok yıpranan ve zarar gören saçlar için dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizen Native Base Genel Müdürü Şeyda Sayılgan, "Yaz aylarında saçların her gün yıkanmaması gerekiyor. Doğal yağlanmayı önlememek lazım. Mevsim değişikliklerinde yapılan kıyafet değişiklikleri gibi saçlarda uygulanan bakım ve tekniklerde de değişiklikler yapılması gerekiyor. Bu değişikliği kimyasal madde içeren ürünler kullanmadan yapmamız lazım. Saç bakımlarını ihmal etmeden dökülmeye, kuruluğa ve cansızlığa karşı ürünler kullanmak zorundayız. Ne olursa olsun saçların yıkanmasından sonra bakım kremi kullanılmak gerekiyor. Dış etkenlerden arınan saçların kremlerle destekleyerek güzel görünüme kavuşmasını sağlayabiliriz. Ayrıca yine yeni çıkan makyaj ürünlerimizi de kullanmanızı öneririz cilde zarar vermeyen özel formasyonlarla hazırlanan makyaj ürünleri özellikle bu donemde tercih edebilirsiniz her biri özel formasyona sahip olan makyaj ürünleri kişiye özel ve tek kullanımlık olması tercih sebebidir" dedi.

Native Base’den kadınlara yaz tüyoları

Native Base’den kadınlara yaz tüyoları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber