Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Mart 2024 - 16:53 Yorum: 0

Nazilli Belediyespor adını son 8 takım arasına yazdırdı

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde 1. Lige yükselme son 16 turu ikinci maçında bugün Beylikdüzü Spor Kompleksi Salonu’nda İstanbul Efendileri Basketbol Takımı ile karşılaşan Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı sahadan galip ayrı...

Nazilli Belediyespor adını son 8 takım arasına yazdırdı

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde 1. Lige yükselme son 16 turu ikinci maçında bugün Beylikdüzü Spor Kompleksi Salonu’nda İstanbul Efendileri Basketbol Takımı ile karşılaşan Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı sahadan galip ayrılarak genel durumu 2-0’a getirdi ve adını son 8 takım içine yazdırdı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı ilk çeyreği 17-18 ile önde tamamladı. İkinci çeyrekte üstün oyununu koruyan naz naz 31-43’lük skorla karşılaşmanın ikinci yarısına başladı. 52-70’lik skorla 3. çeyreği önde tamamlayan takımı son çeyrekte de rakibine şans tanımadı ve parkeden 67-90’lık skorla galip ayrıldı.

Siyah beyazlı takımda Mert İlhan 22 sayı 2 asist ile en skorer oyuncu olarak kayıtlara geçerken, yakımda ismi öne çıkan oyuncular; Çağatay Çevik 15 sayı 7 ribaund, Aykut Ulutuğay 13 sayı 5 ribaund, Oğulcan Sevim 12 sayı 14 asist ile double double ve Alparslan Uruk 10 sayı 4 ribaund ile skora en çok katkı yapan oyuncular olarak oldu.

Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı’nın son 8 turundaki rakibi Sakarya Belediyespor-İstanbul Teşvikiye SK galibi olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber