Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:00 GAÜN uluslararası öğrencileri iftar programında bir araya geldi15:00 A Milli Kadın Futbol Takımı’nın, İsviçre ve Macaristan maçlarının kadrosu a...14:58 Merkez Bankası’nın toplam rezervleri azaldı14:55 Beyoğlu’nda halk pazarında “aşağılama” cinayeti kamerada: 5 yıllık kin cina...14:55 Başkan Çerçioğlu, Çine’de vatandaşlarla buluştu14:54 Mahmut Arıkan: "Hakkımı helal etmem"14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı
Sami Er
Spor 06 Ağustos 2022 - 11:08 Yorum: 0

Nazilli Belediyespor ’Ceylan’ ile anlaştı

Nazilli Belediyespor 2022-2023 sezonu hazırlıkları doğrultusunda dış transfer çalışmalarına devam ediyor.

Nazilli Belediyespor ’Ceylan’ ile anlaştı

Nazilli Belediyespor 2022-2023 sezonu hazırlıkları doğrultusunda dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz sezon İlk yarı Bandırmaspor'da İkinci yarıda da Çankaya FK forması giyen sağ bek mevkinde görev alan Beşiktaş'tan Bilal Ceylan Nazilli Belediyespor ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşma sağladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk spor kompleksinde gerçekleştirilen imza töreninde hazır bulunan Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal yaptığı açıklamada, "Genç, hedefleri olan bir kardeşimizi camiamıza kazandırdık. Kendisini bir süredir takip ediyorduk. Kulübümüze önemle hizmetlerde bulunacağına inandığımız Bilal Ceylan'a Ailemize hoş geldin der, başarılar dilerim" dedi.

Yeni transfer Bilal Ceylan'da, "Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kulübümüze faydalı olabilmek için elimden geleni yapacağım. Geleceğim ve hedeflerimi en iyi yönde gerçekleştireceğimi düşündüğüm çok doğru bir adreste olduğumu biliyorum. Transferimin camiamıza da bana da hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Bilal Ceylan kimdir?

7 Eylül 2003 (19) Eskişehir doğumlu oyuncu futbola Eskişehirspor altyapısında başladı. Daha sonra göstermiş olduğu performans ile Beşiktaş'a transfer olan Bilal 2021-2022 sezonun ilk yarısında Bandırmaspor'da 9 maç İkinci yarısında ise başkent ekibi Çankaya FK'da 9 maç olmak üzere sezonu 18 maç ile tamamladı. Alt yaş kategorilerinde de Milli Takım forması giyen sağ bek mevkiinde görev alan oyuncu Beşiktaş Kulübü'nden 1 yıllık kiralık olarak Nazilli Belediyespor'a dahil oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber