Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 16:28 Yorum: 0

Nevin Gökçek'ten Çubuk'ta yoksul ailelere yardım

ANKARA (AA) – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Çubuk’taki ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı.Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler...

Nevin Gökçek'ten Çubuk'ta yoksul ailelere yardım

ANKARA (AA) – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Çubuk’taki ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından daha önceden tespit edilen ailelerinin evlerine konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, özellikle yaşlı, çocuk ve engellilerle yakından ilgilenerek onların sağlık ve eğitim gibi birçok konudaki sorunlarını dinledi. Nevin Gökçek'e ziyarette, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, eşi Müberra Acehan ve AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ve eşi Rabia Demirbaş da eşlik etti.

Gökçek ziyaret ettiği ailelere gıda, giysi ve temizlik malzemelerinin yanı sıra para yardımında da bulundu. Gökçek, konuk olduğu ailelerin çocuklarını da hediye ettiği oyuncaklarla sevindirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber