ABD’nin New York şehrinde binlerce kişi Ocak ayında ülkenin 47. Başkanı olarak göreve başlayan Donald Trump ve Hükümet Verimliliği Departmanı’nın (DOGE) başındaki Elon Musk’ın yürüttüğü politikaları protesto etti.ABD’de Başkan Donald T...
ABD’nin New York şehrinde binlerce kişi Ocak ayında ülkenin 47. Başkanı olarak göreve başlayan Donald Trump ve Hükümet Verimliliği Departmanı’nın (DOGE) başındaki Elon Musk’ın yürüttüğü politikaları protesto etti.
ABD’de Başkan Donald Trump ve yönetimi politikaları nedeniyle tepki görüyor. Trump ve Hükümet Verimliliği Departmanı’nın (DOGE) başındaki Elon Musk’ın göçmen politikalarına, federal çalışanların işten çıkarılmasına ve öğrencilere yönelik baskılarına tepki gösteren binlerce kişi New York şehrinde bir araya geldi. Bryant Park’tan başlayan ve Central Park Columbus Meydanı’nda sona eren protesto gösterisinde "Trump Kral Değil", "Elon Musk İstifa", "Özgür Filistin" gibi sloganlar atan binlerce kişi gözaltına alınan Mahmoud Khalil ve Rümeysa Öztürk için de özgürlük çağrısı yaptı. "Rümeysa’ya Özgürlük", "Mahmoud Khalil’e Özgürlük" yazılı pankartlar taşıyan protestocular, öğrencilerin serbest bırakılmasını istedi.
Filistin’e destek, Elon Musk’a tepki
Protestoda Filistin’e yönelik destek mesajları da öne çıktı. Göstericiler, İsrail’e yapılan silah yardımlarının durdurulması çağrısında bulunurken, Elon Musk’a da çeşitli pankart ve sloganlarla tepki gösterdi. Protestoda "Ellerinizi Öğrencilerden Çekin", "Özgür Filistin, Özgür Gazze" gibi sloganları atıldı.
Barışçıl gösteride yoğun güvenlik önlemleri
Polis ekipleri şehir genelinde yoğun güvenlik önlemleri alırken, gösteri olaysız bir şekilde sona erdi. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte herhangi bir gerginlik yaşanmadı. Göstericiler, barışçıl bir şekilde dağıldı.

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Birleşmiş Milletler (BM) tarafından desteklenen Entegre Gıda Güvenliği Aşama Sınıflandırması (IPC) tarafından yapılan açıklamada, Gazze’deki alarm seviyesinin "kıtlık" seviyesinden "acil durum" seviyesine düştüğü belirtilerek, "Durum hala ciddiyetini koru
Kocaelili futbolcu Uğurcan Bekçi’nin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi silahla vurarak yaralan 2 şüpheli tutuklandı.Olay, 17 Aralık gece saatlerinde Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen nede
Bursa’nın İnegöl ilçesinde merdiven boşluğuna düşen yaşlı adam ağır yaralandı.Olay, saat 17.00 sıralarında Osmaniye Mahallesi Dere Sokak’ta meydana geldi. Ahmet A. (81), iddiaya göre merdivenlerden inerken dengesini kaybederek merdiven boşluğuna kafa üstü
Ankara Valiliği, evsiz ve kimsesiz vatandaşların korunması, insan onuruna yakışır yaşam koşullarına erişiminin sağlanması ve toplumsal hayata yeniden kazandırılması amacıyla "Kimsesizlerin Kimsesi Olma Projesi"nin kararlılıkla ve aralıksız devam ettiğini
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Saadettin Saran, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında ifadeye çağrıldı. Saadettin Saran’ın evinde arama yapıldığı öğrenildi.
Balıkesir’i afetlere karşı daha güçlü hale getirmek için itfaiye teşkilatına 7 yeni modern araç kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir İtfaiyesi olarak bölgenin en güçlüsü olmak zorunda olduklarının altını çizerken, "Balıke
Şanlıurfa’da resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık suçu işledikleri tespit edilen 4 şahıs tutuklandı.Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, paravan şirket kurmak suretiyle, resmi belgede sahtecilik ve dolandırı
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Yahşihan Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklu eski belediye başkanı Ahmet Sungur ile birlikte 4 şüpheli hakkında "icbar suretiyle irtikap" suçlamasıyla hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu.
Bursa’da kavşakta feci kaza: 1 ağır yaralı
Sumud yeniden yolda: İlkbaharda Gazze’ye ikinci sefer
03Kazaya karışan alkollü sürücünün savunması: "Hastamız vardı, biraz acil hareket etmemiz gerekiyordu"
04Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminaline geldi
05Erzurum’da bir kişi baltayla ağır şekilde yaralandı
06Adliye mensupları, meslektaşlarının konserinde doyasıya eğlendi
07Kayseri’de polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak, kaçan alkollü sürücü alkometreyi üflememek için direndi
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük