Göğüs Küçültme Ameliyatı Fiyatları


Göğüs Küçültme Ameliyatı Fiyatları


Göğüs küçültme ameliyatında fiyatlar belirli kriterlere göre farklılık gösterir. Ameliyatın yapılacağı hastanenin donanımı, uzman kadrosu, konumu, bilinirliği, seçilen doktorun tecrübesi ve uzmanlığı, işlem yapılacak olan bölgenin yoğunluğu, kullanılacak olan malzemeler ve bu malzemelerin kalitesi, ameliyata ek olarak bir uygulamanın yapılıp yapılmayacağı, hastanın hastanede kalış süreci gibi birçok etken göğüs küçültme ameliyatı fiyatlarında değişikliklere neden olur.

En doğru fiyat bilgisi, uzman bir doktor tarafından muayene edildikten ve detaylı bir görüşme sağlandıktan sonra ortaya çıkacaktır.

Göğüs Küçültme Ameliyatı

Göğüs Küçültme Ameliyatı Sonrası

Göğüs küçültme ameliyatından sonra, hafif morluklar, ödem ve ağrı olabilir. Bu durum normal ve geçicidir. Ağrılar, doktorun önereceği ağrı kesiciler yardımı ile kontrol altına alınabilir. Ameliyat sonrası 1 gece hastanede kontrol altında kalınır. Hasta ertesi gün taburcu edilir. Operasyondan 2 gün sonra banyo yapılabilir. Normal yaşantıya dönüş öncesinde 1 haftalık istirahat süreci yeterli olacaktır. Ameliyat sonrasında giydirilecek olan sporcu sütyeni doktorun belirteceği süre boyunca giyilmelidir. Ödem ve şişliklerin azalması için gerekli bir durumdur. Göğüsler 6 ay sonrasında tam şeklini almış olur. İyileşme süreci boyunca göğüsler darbelere karşı korunmalı ve oldukça hassas davranılmalıdır. Ağır yük kaldırmak, göğüs kaslarını etkileyecek kol egzersizleri yapmaktan kaçınılmalıdır. Ameliyat sonrasında 2 ay ağır spor yapılmamalıdır. Hafif yürüyüşler yapılabilir. Ameliyat sonrasında doktorun belirtmiş olduğu tarihlerde aksatılmadan kontrollere gidilmelidir.


https://www.malatyaguncel.com/gogus-kucultme-ameliyati-fiyatlari-1222176h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.