Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumartesi Anneleri için her cumartesi Galatasaray’a gidenler yok muydu? Sanatçılar, şunlar, bunlar vesaire.Cumartesi Anneleri için oraya giden bu sanatçılar vesaire; yazarı, çizeri, şusu busu vesaire.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Cumartesi Anneleri için her cumartesi Galatasaray’a gidenler yok muydu? Sanatçılar, şunlar, bunlar vesaire.Cumartesi Anneleri için oraya giden bu sanatçılar vesaire; yazarı, çizeri, şusu busu vesaire.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumartesi Anneleri için her cumartesi Galatasaray'a gidenler yok muydu? Sanatçılar, şunlar, bunlar vesaire.Cumartesi Anneleri için oraya giden bu sanatçılar vesaire; yazarı, çizeri, şusu busu vesaire.. Şimdi Diyarbakır Belediyesi önünde evlatları dağa kaçırılmış annelerin yanına niçin gitmiyorlar. Çünkü bunlar iki yüzlü, bunlar dürüst değil" dedi.


https://www.malatyaguncel.com/cumhurbaskani-erdogan-cumartesi-anneleri-icin-her-cumartesi-galatasaraya-gidenler-yok-muydu-sanatcilar-sunlar-bunlar-vesairecumartesi-anneleri-icin-oraya-giden-bu-sanatcilar-1320359h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.