UZUN SÜRELİ KALICI AMELİYATSIZ YÜZ GERME İÇİN FRANSIZ ASKI


UZUN SÜRELİ KALICI AMELİYATSIZ YÜZ GERME İÇİN FRANSIZ ASKI


Fransız askı ile yüz germeyi genç bir yüz yapısına sahip olmak isteyen her kişi güvenilir bir şekilde tercih edebilir. Cerrahi işleme gerek duymadan yüzünü ve vücudunu gençleştirme arzusu olan hem erkekler hem de kadınlar için güvenilir bir uygulama modelidir.

Fransız Askısı nedir?

Ameliyatsız yüz gerdirme yada diğer adıyla da bilinen Fransız askı işlemi mucizevi gençlik sağlayan güvenli bir uygulamadır.

Herhangi bir cerrahi bir işleme gerek kalmadan yan etkisiz şekilde uygulanan ve  kişide 10-15 yaş gençleşme sağlayan estetik bir işlemdir.

Fransa’da geliştirilen son yıllarda tüm dünyada uygulanan silikonlu ve esnek özel iplerle uygulanan yüz germe işlemidir.

Fransız askıda kullanılan dinamik askı özellikli vücutla uyumlu iplerin özel bir teknikle sarkan ve kırışan deriyi gererek yukarı doğru toparlanmasında kullanılır. 

Ciltteki gevşemeleri sarkmaları ve derin kırışıklıkların gerilmesini gerçekleştiren ipler 6-8 sene kalıcılığı olan bir iplerdir.

Fransız Askı hangi yöntemlerle uygulanır?

Hiç erimeyen polyester üzerine silikon kaplama olarak üretilen çeşitli ipler uygulanabilir.

Teknikler  işlem öncesi deneyimli hekiminizle muayene esnasında istenilen görüntü detaylıca görüşülmelidir. Uygulamanın mucizevi etkisinin en büyük faktörü güvenilir ve anatomi bilgisi kuvvetli bir hekim tarafından tercih edilmesidir.

Fransız Askı tercih edilme nedenleri nelerdir?

Fransız askıda ipler güçlü çekme kuvveti etkisi verdiği için kalıcılığın da önemi büyüktür. Aynı zamanda kullanılan ipler eriyen değil kalıcı iplikle yapıldığı için daha uzun ömürlü olmasıdır.

Fransız askı birçok etkene bağlı olarak tercih edilebilmektedir bunları sıralamak gerekirse;
 

 

ve istenilen vücudumuzdaki sarkma kırışıklık ve derin çizgilerin bulunduğu çoğu bölgeye uygulanan oldukça başarılı uzun süreli kalıcı ve etkili bir yöntemdir.

Fransız Askının Avantajları Nelerdir?

Fransız askı işlemindeki en büyük tercih sebebi kişinin doğal mimik hareketleriyle uyumlu olan o doğal görüntünün korunuyor olmasıdır. Aynı zamanda doğru noktalardan uygulandığı takdirde sonucu hemen görebileceğiz ameliyatsız mucizevi bir işlemdir.

Fransız askıyı yüz bölgesi üzerinde uygulama alanlarına ayırırsak;

Yanaklar, kaş, çene altı, elmacık kemikleri, boyun ve yüzün oval kısımları çoğunlukla tercih edilir.

Fransız askılama için vücut bölgesinde de ; Genellikle kollar kalça bacaklar ve göğüsler için popüler olarak uygulanır.

Fransız askı ne kadar süreyle kalıcıdır?

Fransız askı işleminin ardından en az 6 ila 8 sene kalıcılığı bulunmaktadır. İşlemin zamanla etkisinde azalma görülmesi durumlarında gerginliği artırmak için iplerin tekrar gerginleştirilmesi mümkündür.

Fransız askı kullanım alanları ve başvuru sebeplerini sıralamak gerekirse;

 

Fransız askısı hakkında merak edilenler;

Fransız Askı sonrası nelere dikkat edilmelidir?

Fransız Askı kimlere önerilmez?

Kanser rahatsızlığı olanlar hamile ve emzirme döneminde olanlara ve çocuklarda oluşabilecek tüm komplikasyonlara karşı önerilmez.

Fransız askılama da tıbbi amaçla kullanılan silikon malzemesi medikal uygulamalar içindir. Dolayısıyla herhangi bir zararı bulunmamaktadır. 

Fransız askı bağ dokusu hastaları ve tiroit hastalarına yaptırılması önerilmez. Aynı zamanda bağışıklık sistemini etkileyen ilaçlar kullananlarda her türlü oluşabilecek komplikasyonlar için önerilmez.

Bunun dışında 18 yaşını dolduran tüm kadın ve erkekler için son dönemlerde çokça tercih edilen tedavi yüzdesi yüksek bir uygulamadır.

Fransız Askı İşleminin Maliyeti Ne Kadardır?

Fransız Askı işlemi için operasyonun yeri kullanılacak malzeme kalitesi yüz yapısı görüntüsü şekline ayrı cilt tiplerine diğer bölgelerle birleştirilip birleştirilemeyeceği ve uygulanacak işlem ip miktarına planına göre uzmanınız tarafından belirlenir. 

Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Bu nedenle sizlerde hayal ettiğiniz sıkı bir görünüme kavuşmak isterseniz.

Fransız Askı İşlemiyle; 

Sizlerde dilediğiniz ölçülerde belirgin ve hayal ettiğiniz cilde sahip olmak için yan etkisiz acısız ağrısız şekilde üstelik alanında uzman, profesyonel, güvenilir bir kadro yardımı Fransız Askı fiyatları hakkında bilgi almak için hemen +90 212 241 46 24 no’ yu arayarak Quartz kliniğe ulaşın veya www.quartzclinique.com adresi üzerinden randevunuzu planlayın.

Op. Dr. Leyla Arvas

Web Site: https://www.drleylaarvas.com

Facebook :@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

 


https://www.malatyaguncel.com/uzun-sureli-kalici-ameliyatsiz-yuz-germe-icin-fransiz-aski-2048939h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.