SUKAY, Adilcevaz'ın çehresini değiştirdi


SUKAY, Adilcevaz'ın çehresini değiştirdi


BİTLİS (AA) - Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, SUKAY projesinin ilçeyi cazibe merkezi haline getirdiğini söyledi.

Gürsoy, yaptığı açıklamada, plajları, doğası ve temiz suyuyla Van Gölü sahilinde bulunan Adilcevaz'ın, ülkenin yeni turizm beldesi olmak yönünde çehresini her geçen gün değiştirdiğini söyledi.

Belediyece hazırlanan turizm yatırımları projesinin hayata geçirilmesiyle, sahide plaj, aile, çocuk parkları ile sahil düzenleme çalışmaları yapıldığını anlatan Gürsoy, SUKAY projesiyle 540 metre uzunluğundaki parkurda, 8 kişinin aynı anda su kayağı yapma imkanı bulunduğunu ifade etti.

İlçenin havası, suyu, doğası ve turizm özelliğiyle bölgede adından söz ettirecek özelliklere sahip olduğunu kaydeden Aksoy, şöyle konuştu:

"İlçemiz önümüzdeki süreçte havası, doğası ve tarihi özellikleri ile turizmin yeni cazibe merkezi olacaktır. Çözüm süreciyle özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerden ilçemize oldukça fazla yerli turist gelmektedir. Belediye tarafından organize ettiğimiz dayalı döşeli yaz evlerinde kalan turistler, doğal ve temiz yaşam alanlarında, çok uygun fiyata serin, kaliteli ve ucuz tatil yapmanın keyfini sürmektedir."


https://www.malatyaguncel.com/sukay-adilcevazin-cehresini-degistirdi-223035h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.