Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi


Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi


AFYONKARAHİSAR (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, "Parti olarak Türkiye'ye ve bütün demokratik ülkelere örnek olacak mükemmel bir süreç yönettiğimizi düşünüyorum. Demokrasiye son derece uygun ve istişarelerle örülü bir süreç bu. Partimizin kararıdır. Davutoğlu'nun Genel Başkan adayı olarak açıklanmasını olumlu karşılıyorum" dedi. 

İslam, Afyonkarahisar'da bir termal otelde düzenlenen "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürleri İstişare Toplantısı" öncesi gazetecilerin Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı olarak açıklanmasını nasıl değerlendirdiği sorusu üzerine, AK Parti'nin bütün demokratik ülkelere örnek olacak bir süreci yönettiğini söyledi.

"Parti olarak Türkiye'ye ve bütün demokratik ülkelere örnek olacak mükemmel bir süreç yönettiğimizi düşünüyorum" diyen İslam, şu ifadeleri kullandı:

"Demokrasiye son derece uygun ve istişarelerle örülü bir süreç bu. Partimizin kararıdır. Davutoğlu'nun Genel Başkan adayı olarak açıklanmasını olumlu karşılıyorum. Fevkalade olumlu bir karar olduğunu düşünüyorum. Bugünlerde Türkiye'de hareketimizin, davamızın bundan sonra yükselerek, ivme kazanarak devam edeceğini gösteren gelişmeler yaşıyoruz."


https://www.malatyaguncel.com/ahmet-davutoglunun-ak-parti-genel-baskan-adayi-gosterilmesi-239182h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.