Infortrend, video post depolama çözümlerinde öne çıktı


Infortrend, video post depolama çözümlerinde öne çıktı


kurumsal depolama sağlayıcısı Infortrend Güney Kore kökenli K-pop müzik endüstrisinde depolama çözümleriyle öne çıkıyor.
Sektörün önde gelen kurumsal depolama sağlayıcısı Infortrend Technology, Inc. K-pop endüstrisinin başlıca eğlence gruplarından birinin video post prodüksiyonu için kendi depolama çözümleri seçtiğini duyurdu. Kore’nin ilk üç eğlence grubundan biri olarak sıralanan şirkette, dünyaca ünlü K-pop sanatçıları yer alıyor ve YouTube kanalı ise yaklaşık 2 milyar izlenmeye ulaştı. Sektörde köklü bir referansı olan şirket, müzik videoları, fragmanlar, kamera arkası görüntüleri, vlog’lar ve daha fazlasını içeren önemli miktarda tanıtım videosu üretiyor. Bunlar, ilgili post-prodüksiyon ekibi tarafından Final Cut Pro kullanılarak oluşturuluyor.
Eğlence Grubunun Video Prodüksiyon Bölümü Genel Müdürü ve Direktörü, "On yılı aşkın bir süredir Infortrend müşterisi olarak, 6PB’ın üzerinde multimedya verisine sahip tonlarca göz alıcı video oluşturmak için SAN Depolama alanını kullanmaktayız. Deneyimlerimize göre Infortrend depolama, video düzenleme için en iyi çözümdür” dedi.


https://www.malatyaguncel.com/infortrend-video-post-depolama-cozumlerinde-one-cikti-2400119h.htm

Bu haber Malatya Güncel Haberler - En Son Dakika ve Yerel Gelişmeler | MalatyaGuncel.com sitesinden yazdırılmıştır.