Malatya Polisinden Yeşil Zehire Darbe


Malatya Polisinden Yeşil Zehire Darbe


MALATYA GÜNCEL - Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda 64 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden operasyonlarla ilgili yapılan açıklamada; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

OLAY-1

Malatya'da yapılan operasyonda 12 kg 770 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak A.A. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheli “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama)” suçundan hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmışlardır.

OLAY-2

Malatya'da yapılan operasyonda A.İ.Ö., Y.Ö., Ö.U. ve S.Y. isimli şahıslardan 51 kg 610 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheliler “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama)” suçundan 22/09/2014 günü adi makamlara sevk edileceklerdir.

Uyuşturucu ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslar ile kararlı mücadelemiz Malatya halkından aldığımız destek ile artarak devam etmektedir, denildi.


https://www.malatyaguncel.com/malatya-polisinden-yesil-zehire-darbe-254358h.htm

Bu haber Malatya Güncel Haberler - En Son Dakika ve Yerel Gelişmeler | MalatyaGuncel.com sitesinden yazdırılmıştır.