Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Yavuz:


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Yavuz:


KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Terör örgütünün yandaşlığını yapan bir grup, asker ve polisimizi tahrik ederek kendilerinin darp edilmesi yönünde provakatif çaba içerisine giriyor" dedi.

Yavuz, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, iki yıldır şehit gelmemesine aileler olarak sevindiklerini ancak terör örgütü yandaşlarının, dağ kadrosunun ve Abdullah Öcalan'ın açıklamalarından çok büyük rahatsızlık duyduklarını söyledi.

Şanlıurfa'da ay yıldızlı Türk bayrağını dalgalandırmak için görev yapan askerlerin Suriye'den Türkiye'ye giriş yapanların güvenliğini sağlamaya çalıştığı esnada hoş olmayan olaylara şahit olduklarını dile getiren Yavuz, şöyle konuştu:

"Terör örgütünün yandaşlığını yapan bir grup, asker ve polisimizi tahrik ederek kendilerinin darp edilmesi yönünde provakatif çaba içerisine giriyor. Bir ilimizin belediye başkanlığını yapacaksın, bu ülkede yaşayacaksın, milletvekilliği yapacaksın, hem de 'benim devletim, benim ülkem' diyemeyeceksin. Bunu diyemiyorsan o kahraman komutanımızın dediği gibi çıkıp gideceksin. Ülkemizi sevmeyenler Irak'a mı, Suriye'ye mi gidecekler, nereye gideceklerse defolup gitsinler. Böylesi provakatif girişimlerde bulunan kişiler, iç karışıklık çıkartarak Türkiye'nin güçlenmesini engellemeye çalışıyor."


https://www.malatyaguncel.com/turkiye-harp-malulu-gaziler-sehit-dul-ve-yetimler-dernegi-kayseri-sube-baskani-yavuz-254595h.htm

Bu haber Malatya Güncel - Son Dakika Malatya Haber sitesinden yazdırılmıştır.